A huge comedy with tiny balls!

Позволявам си да пусна един пост с повече видео и картинки, отколкото същинско съдържание, за което моля за извинение.
Не се сдържах! Когато имате две неща с еднакъв „кеф“ фактор и сходна тематика то е ВАЖНО да ги обедините.. И понеже не обичам да си опъвам чаршафите на простора на Блогосфера ще пусна същинската „статия“ като разширение..

Не знам дали сте чували за Balls of Fury, който излиза края на Август, 2007. Заглавието е палаво, но не и подвеждащо. За моя радост обаче, в „Balls of Fury“ иде реч за пинг-понг. В огромни количества. Нещо като Mortal Kombat турнир, със sudden death (в буквалния смисъл на думата) последствия. Очаквам много balls jokes с подобаващ punch line, трудни за проследяване топки с невъзможни траектории и малко източна философия (You squished lucky cricket!!!).

Не знам за вас, но аз съм виждал как корейци превръщат една нищо и никаква игра на пинг-понг в клонинг на Матрицата – разбирайте зашеметяващи изпълнения включващи салта, високи скокове и космически забивки. На ясно съм, че въпросните каскади са предварително репетирани, но това не прави изпълненията по-малко впечатляващи.

Дано само филмът не се превърне в поредния Epic Movie, което направо ме разочарова. Имам големи надежди за този филм и го очаквам с нетърпение. Кой знае, може да се навия и на някой урог по тенис на маса.. А до тогава ще се радвам и на левитиращото топче за пинг понг.

Вашият коментар