[18+] Секс с делфини!?

Това което ще споделя с вас е наистина, ама НАИСТИНА странно.
Не, не съм правил секс с делфини, нито пък съм ги малтретирал по какъвто и да е начин!
За жалост (дали?) видео материал няма, нито снимки и аудио (изключае приятната песничка), но поне има нещо за четене. Четенето му е майката, казвам ви!
Е, поне вече мога да спя спокоен с мисълта, че ако ми се наложи да го направя с воден бозайник, хората са написали наръчник на достъпен език. Чест им прави на въпросните джентълмени, за дето са решили да просветят в тайната на секса с делфини, а?

Хората и делфините са единствените създания, които правят секс за удоволствие.

Добре, може би снимката на двойния делфинов вибратор е прекалена. Oh, well. Не мога да схвана само дали въпросният текст е някаква гнусна шега или е плод на няколкогодишни експерименти и многочасови оргии. Кой би искал да прави секс с делфин, кажете ми? Не, сериозно. Разбирам да е с овцете или козичките в полето, с кучето, дори кравата или коня.. но с делфин? Е, явно може – щом се споменава и в легендарната „Песен за таралежа„..

You’ll find that the turtle hides deep in his shell,
But if he relents then the feeling is swell.
The crayfish is tempting if just for a lark,
And a penguin or two, or a squid in the dark.
You can bugger the dolphin by blow-hole or tail,
And likewise the porpoise and also the whale.
You can bugger the shark that you’ve chased in your yawl,
But the hedgehog can never be buggered at all.

Не, не.. нененене..ненене, господин Пратчет, вижте какви идеи ми давате! Не мога такива неща да правя..
Но да си призная, никога не бих се сетил за ноздрата. Това ще да е някакъв заместител на оралния секс, предполагам. O_o! Кой ли би се пробвал другояче с тая зъбата паст? Е, нищо чудно, де… щом на някой му хрумне да клати делфин, то и подобни самоубийствени идеи могат да се родят. Даже се печелят и награди!

The year 2007 has been declared as (International) Year of the Dolphin by the United Nations and United Nations Environment Programme (UNEP).[16]

The UN Convention on Migratory Species, together with its specialized agreements on dolphin conservation ACCOBAMS and ASCOBANS and the WDCS (Whale and Dolphin Conservation Society) have proposed 2007 as the „Year of the Dolphin“ (‘YOD’)).

Аха. Ясно! Значи през 2007 целта на нашите гениални учените е да разпространят този вид сексуално удоволствие с цел мир и добри дипломатически взаимоотношения между делфините и хората. Нали така са правили в миналото?
Сбогом, делфинариуми! Добре дошли, бардаци с изключително скъпа техника и ехографи, за най-извратените подслушвачи. Пък и стоката е евтина. Щом нещо е готово да се прави на клоун и да скача във въздуха за една риба, значи е готово да продаде тялото си за риба и половина. В собствен сос. Обезкостена.

Вече си представям заглавията в новините:

Стари рибари хвърлят мрежи на дълбоко. Търсят сексапилния Черноморски Бутилконос делфин“.

За пръв грешник се смята руския президент Владимир Путин, който малко преди Новата Година бе забелязан в компанията на две красиви делфинки в наскоро построения аквариум до вилата му в Магадан. Професионален папарак успя да улови загорялото изражение на Путин, миг преди да се топне в утробата на женската от ляво. Забележете влажния й поглед. Наистина е влажен.

По повод „Годината на Делфина“ в Делфи, Гърция се състояха и първите Делфински Олимпийски игри. За сега дисциплината бе само една – Трикове свободен стил.

14 коментара to “[18+] Секс с делфини!?”

  1. Daggerstab Says:

    Спомням си колко ошашавен бях, когато четох в книгата на Кусто „Делфините“ за някакъм самец, който бил силно навит на треньорката си и се наложило тя да го държи за члена. А имай предвид, че книгата е старичка, така че не се знае до къде е стигнал прогресът… 😆

  2. exiler Says:

    Ъх…хвърли ме в леееко озадачение.
    То остави тези сивички делфинчета ами … я виж една косатка например …

  3. Blade Says:

    хахаха, това с Путин изкърти просто, хахахахахаха

  4. Eneya Says:

    О.о?
    Спомням си епизода на „Приятели“ със „секса с акули“ 🙂
    Колкото до това, според мен е донякъде шега.
    А дори да не е… Ъхххх!
    Ти обаче с тези заглавия вече трошош всякакви бариери 😉

  5. Daggerstab Says:

    Амии, не е шега, поне не на пръв поглед. Тази страница наистина съществува:

    http://www.zoophile.net/dolphin.php

    Между другото, делфините са доста дружелюбни животни и имат много мека кожа… 😉

  6. Калин Says:

    Хъм… назряло е времето, значи.

    Тъмни, пращам ти на мейла един разказ, пресен-пресен-пресен. Издръж до сцена ~5~; и ми кажи (моля!) дали те смущава. Това е част от my grand quest for humanity… няма майтап.

    За всички останали: поздрав!

  7. trtrtr Says:

    uzas
    typo e 🙂

  8. trtrtr Says:

    john cena e shampion na federaciqta!!! 😉

  9. john cena Says:

    john cena e shampion na federaciqta!!! 😉

  10. Dark_Lord Says:

    Какво общо има Джон Сина със секса с делфини?!

  11. Light_Lord Says:

    Ха-ха-ха. Джон Сина … смехория.

  12. magi Says:

    john cena e 4ovek za koito az znam mnogo toi e istinski 4ovek s istinski 4ustva i toi sa6to moje da hodi da se zabavlqva

  13. POLINA Says:

    TOVA ZA GODINATA NA DELFINA V DELFI GARCIA MI XARESA NAI – MNOGO.

  14. Michael P Says:

    Great sources for my research, many thanks; I found much info to lead me on my way. Your site is about the only thing I’ve been able to find to offer guidance on this subject. Thank you for creating the web site. I hope you can help direct me toward additional information and/or places where I can find more of this info.

Вашият коментар