Holy Shift!

Най-сетне инсталирах и настроих StumbleUpon и вместо да постоянно да проверявам малкото запазени сайтове за ъпдейти (така става след преисталация) аз реших да посветя късните часове на безцелно StumbleUpon-ване. И както си му е реда на нещата, въпросното безцелно щукане из просторните предели на Мрежата се оказа изпълнена с изненади, Боже-в-какъв-свят-живеем моменти и.. – главоблъсканици.

Shift е една от онези игри, в които от вас се иска да докопате дръжката на вратата, за да преминете на следващото ниво. Тази семпла, черно-бяла (третия цвят се появява когато умрете) игра ме изненада със своите две измерения и възможността да обърнете всичко с главата надолу чрез натискането на един бутон (Shift). Буквално. Кратка и забавна, Shift е просто перфектна за вашата сутрешна, мозъчна гимнастика. Жалко само, че е наистина кратка. Но пък е оригинална, което е рядкост.

Advertisements

2 Коментари to “Holy Shift!”

 1. Estranged Says:

  Тъй като на коментара ми му е отказано да бъде публикуван, може просто да щракнете на link-a към името ми. Той води до друга игра, стъпила на същата идея.
  Поздрави, Веско

 2. Cryptotel Says:

  Здравейте,
  Един от най-наболелите проблеми в България вмомента е безконтролното подслушване. Ние предлагаме услуга, имаща за цел да Ви защити от недоброжелателите, които ще си позволят да Ви подслушват и проследяват чрез собствения Ви мобилен телефон. На нашия сайт можете да намерите информация за услугите ни и сигурността и надеждността на технологията, която използваме, а в блога ни ще намерите и много допълнителна информация, за това как действат системите за подслушване и как да се предпазваме.
  Надяваме се, че съобщението ни няма да се приеме за spam, и предварително се извиняваме ако информацията не Ви е била полезна.
  Cryptotel
  CryptotelBlog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: