Гнилост и Зараза: Коктейл „Мъртво море“

У дома съм известен с това, че съм единственият, който използва блендера. Освен това съм известен с направата на калорични шейкове, които никой не смее да опита. С изключение на moi.

Та, днес реших да си направя нещо, защото ябълковия сок свърши, а не съм фен на прясното мляко и на неговия бутилиран, шоколадов еквивалент. Измъкнах блендера, измих го и започнах да приготвям продуктите..

Нарязях два кафеникави банана на парченца, една мека праскова накълцах без да беля. Реших да сложа и три малки вафлички „Ная“ (.. за други не ща да зная! ;P) за цвят и шоколадов вкус. Да си призная, мислех да сложа една цяла сладоледена бисквита, но се отказах. Полях всичко с прясно мляко и поръсих обилно със захар. Накрая сложих 6 кубчета лед и избрах опцията Ice Breaker, а след това Blend в продължение на 1 минута. Изглеждаше добре. Кафеникаво и все пак привлекателно. Избрах си любимата чаша, сипах до горе и си позволих да опитам своето творение. В началото ми се стори кисело и си помислих, че прасковата е развалена, но след миг усетих, че цялата субстанция е.. възсолена!!!?

Излях помията в мийката и хвърлих един бърз поглед на кутията, от която „уж“ сипах захар. Мда, то било сол. Мамка му и язък за последните банани.

Advertisements

Един коментар to “Гнилост и Зараза: Коктейл „Мъртво море“”

  1. Daggerstab Says:

    😆 По-скоро Коктейл „Северен ледовит“, нали е имало и лед…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: