Monty Python and the Flying Circus

Едва ли са много хората, които не са чували за известната британска театрална и филмова група Monty Python. Ще се опитам да ги опиша с една дума – .. всъщност, не не мога. Те са всичко и нищо. Началото и края. Алфата и омегата. Те са в почти всеки филм и едва ли има комикс или сериал (особено анимационен), който да не спомене някоя сцена на тези гениални личности. Може да се каже, че трупата слага начало на изключително странната и неортодоксална английска комедия.. а и може да не се каже, де.

Но това е без значение. Важно е да спомена само, че вчера си купих „The Complete Monty Python’s Flying Circus 16-Ton Megaset“ от новата книжарница за книги, плочи, дискове, DVD-та и т.н – втора ръка. Струваше ми само… $46 долара с намаление, което си е ОГРОМНА далавера, при положение че оригиналната цена е цял Бенджамин Франклин (=$100 ^_O). За сравнение между която и да е от 45-те серии с моя любим филм – Monty Python and the Holy Grail, но… и тях си ги бива. И то доста. 😉 Адски си се радвам на тая находка и се надявам в близкото бъдеще да ги гледам.

Не си струваше да ги тегля през торентите, защото щеше да отнеме МНОГО време и място, пък и… друго си е да имаш нещо в оригинал. Нищо че е втора ръка. Ех…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: