The Bird Machine Dot Com

Четвъртък и петък бяха леки, и очудващо приятни за мен дни. Не само заради олекотената програма в училище, смяна на някои кофти учители и фактът, че вече не трябва да ставам в 6 и 30 сутринта, всеки божи делник…

На 25-ти и 26-ти с класа по Фотография се шляехме по коридорите на училището, любувайки се на разни художници и фотографи, по случай Art Fest 2007. Имаше някои много добри хрумвания и изпълнения, но като цяло най-много ме впечатли работата на Jay Ryan, който чрез гравюри прави впечатляващи плакати. Напомня (макар и слабо) на Jamie Noguchi (Angry Zen Master и илюстратор на Erfworld: The Battle for Gobwin Knob) и, въпреки че рисунките са страхотни, не мога да не спомена, че техниката и стилът му не са нещо уникално. Който се шляе из нета ще се съгласи с мен.

Джей Раян е много добър оратор и ме заплени със задкулисните истории зад своите плакати, и притежава някаква особена физиономия, която сякаш фокусира думите му. Не успях да намеря негова снимка в The Bird Machine Dot Com, но едно ще ви кажа: прилича адски много на серийния убиец Sylar (Zachary Quinto) от сериала „Heroes„.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: