Homo Sapiens and the Meteorite Shower

Току що преглеждах статията за 2007-ма година, в Wikipedia и се натъкнах на нещо.. *търси подходяща дума в речника*.. обезпокояващо. Едва ли е вярно, всъщност със сигурност не е вярно, защото ако беше, целият свят щеше да е с главата надолу. Пък и относно самото събитие не успях да намеря статия в нета or Wikipedia. Става въпрос за следното нещо:

19 November – The K-78 Meteorite collides with planet Earth causing exctintion to human species.

Нищо ново, демек. И все пак се притесних, и аз не знам защо. Нещо в самото изречение уби част от припкащите зайчета, символизиращи и без това гаснещият пламък на надеждата ми. Ако е шега, не се смея.. Пф..

Speaking of dooms.. гледах трейлъра на Sunshine.
2057 (пише, че действието се развива след 50 години), Слънцето гасне, а с него и планетата Земя. Екип от астронавти бива изпратен, за да „запали“ слънцето, но не успява и седем години по-късно, нов екип от седем души се наема с непосилната задача.

Дали ще си струва? Не знам.

Advertisements

3 Коментари to “Homo Sapiens and the Meteorite Shower”

 1. Blade Says:

  Ех, тия можеш да ги гледаш непрекъснато по Канал 2001 🙂 Принципно… абе най-малко ако това беше истина, щеше да се разшуми много, много, много около него.

 2. Daggerstab Says:

  Въпросният текст е вмъкнат в статията на 27 януари, 6:39 (кое време, не знам 😉 ) от анонимен потребител с IP адрес 142.161.109.186. Да знаеш кого да псуваш 😉 Според мен си е най-обикновен вандализъм (виж кое събитие заменя 😉 )

  Пасажът е разкаран по-късно същата вечер от регистриран потребител, позовал се на насовската Near-Earth Object Program. Хубаво е човек да им знае адреса 😆

 3. Daggerstab Says:

  А това, което забравих да спомена в горния коментар е: „Не се доверявай на Уикипедия. Винаги проверявай за вандализъм!“. Научено е от личен опит 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: