Furnulum pani nolo! II

Ако си спомняте, преди около седмица изпаднах в нервна криза, заради един тостер и няколко препечени филийки. Все още ме държи и преди да легна се моля на <insert random Divine Deity here> да не сънувам как ме преследва разярен тостер. Отдавна съм стигнал до заключението, че американските палачинки (от тия, по-дебеличките, с бучка масълце отгоре, която пробива палачинката и напоява тези под нея) са по-добрата алтернатива. Палачинки FTW!

Такааа.. Ще карам по същество. Спънах се и попаднах на един ужасяващ сайт. УЖАСЯВАЩ, казвам ви! Представете си: Сайт, за изпращане на e-картички с тостери. O.0 *от някъде се чува мелодийката от „Досиетата Х“*

Кой, в името на всичко свято би си помислил да прати някому подобна поздравителна картичка? Не, сериозно. Това са тостери и препечени филийки. Разбирам на картинката да има екзотични плодове или някоя блестяща ябълка, но в случая говорим за електроуреди. Неща, в които пъхате филийки, за да станат те хрупкави и топлички. Тостери. Нищо особено.. и все пак някой е решил да ги издигне в култ и като прикачен файл към тях добавя няколко kB шок и 1-2 MB сърдечен удар.
В какъв свят живеем само..


Sir Toastalot from the Knights of the Kitchen Table

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: