Batman: Dead End

Не. Не става дума за поредния филм от сагата за Тъмния Рицар, а за късометражно и нискюбюджетно изпълнение на Corolla Studios, от далечната 2003-та година. Знам, че много от вас са го виждали, но аз разбрах за него чак преди няколко дена. Учителят ми по английски е голям Батман фен и ни го пусна в каря на часа.

Защо трябва да го гледате? Ами, в него Батман се бие не само с Джокера, но и с Хищника и Пришълеца. Нещо като Batman vs. Alien vs. Predator. М, не забравяйте, че тая година излиза и продължението – Alien vs. Predator 2

Batman: Dead EndСниман в продължение на 4 дена, с ниския бюджет от $ 30,000, което си е една сравнително добра, ако не средна американска заплата. Резултат: 6-7 минути fun!
Обстановката е мрачна, много по-тъмна и зловеща от скъпите холивудски продукции – Батман е леко едър, но по-злобен, а Джокерът прилича на този от комикса и НАИСТИНА му хлопа дъската. А после идват и Пришълците, а след тях – Хищниците. Батманчо няма шанс. За това и е DEAD end. 😉

Има и поредица от комикси, в които Батман се бие или с Хищници, или с Пришълци.. но никога и с двете едновременно..

Advertisements

2 Коментари to “Batman: Dead End”

  1. Blade Says:

    Добро, добро!

  2. Passenger Says:

    С риск да бъде оприличен на хейтър, бих казал че това е прити лейм и доволно дървено. На моменти ми беше смешен девелият батман. По хубав текст едвали можеха да намерят. Само сцената от 1:17 си я биваше.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: