Обвиняват медиците ни за зомби нашествие

След като обявиха нашите медици за умишленото заразяване на 426 деца със СПИН, от Либия се опитват да прехвърлят върху тях причината за скорошното зомби нашествие. Според либийски професори и специалисти в областта на Вирусологията и Генетиката, в спринцовките, съдържащи СПИН е имало и непознати антитела, които преди няколко дена мутирали в телата на заразените деца и ги превърнали в, цитирам

…бледи създания, с ускорено разложение на eпидермиса и дермиса. Обектите страдат и от хидрофобия, което по принцип е един от симптомите на бяса и демонстрират пермаментен глад, канибализъм, et cetera. Аллах да ни е на помощ!

Източникът е анонимен, но това което се знае е, че изявлението е по случай надигналия се шум след случайното засичане на една от военните либийски честоти (26.00-28.00 MHz). Няколко минути по-късно, явно след изтичане на информация, следното съобщение бе пуснато по радиостанцията, на честота 26.61 MHz.

Survivors in the Libyan cities of Benghazi and Tripoli blame 5Bulgarian nurses and 1 Palestinian physician for injecting 426 kids with HIV and an unknown amount of people with the virus, responisible for the recent  zombie outbreaks.

Няколко часа по-късно, в Интернет бе пусната една от останките от съобщението – тук. Един благочестив българин в Либия, който също желае да остане incognito снима един от многото графити по стените на либийския „парламент“, 2 от съдебните сгради и множество полицейски участъка. Ето и автентичната снимка.

Снимки на тъй наречените „зомбита“ за сега няма. Обвиненията върху нашите медици са неясни и със сигурност нелепи.  

Advertisements

6 Коментари to “Обвиняват медиците ни за зомби нашествие”

 1. Viki Says:

  Нелепи или не, смъртните присъди вече са си факт! Времето на “ тихата дипломация“ ( т.е. бездействието , докато прехвърлят топката на следващото правителство) вече отмина и започнаха да се случват неща, които трябваше да станат преди 7 години- казване на истината в очите, по-твърда позиция, никакво умилкване и натиск по всички възможни направления.Нормално е либийците да се изнервят.

 2. worddrow Says:

  Слънце, нали знаеш, че постът ми е пълна боза? 😛

 3. Viki Says:

  Просто съм малко изнервена 🙂

 4. worddrow Says:

  Как мина Гърцията? Или още не си отишла? 🙂

 5. ju Says:

  Това да не е първаприлска шега?

 6. worddrow Says:

  Не, естествено. Не е първи април. По-скоро ранна първоянуарска гавра.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: