Nobody Is More Beautiful Than You!

Отново се спънах, но ме заболя и то адски много… Този път нещото се оказа един най-обикновен сайт, съдържащ едно необикновено послание.

World famous advertising agency Olgilvy and Mather shows you why nobody is more beautiful than you because the models they use on billboards are nobody. They don’t exist. Our perception of beauty is based on people who do not exist.

Watch this 1 minute 10 second video and see how the agency turns an ordinary everyday looking woman into a super model. The real surprise is toward the end.

Please show this to your daughters. It wouldn’t be a bad idea to make this a show and tell at school or girl scout meetings either.

Знаете ли, по принцип изписах един тон обвинителни закани и простотии относно гримьорите, лъжците, козметиките и всички подобни реклами + проклетите анорексии, но реших да си замълча. Видеото е напълно достатъчно. Момичета, помислете си преди да се гримирате!
Ей ви поредното Обезобразително Изкуство!

Advertisements

8 Коментари to “Nobody Is More Beautiful Than You!”

 1. KaSsS Says:

  Hmm tfa (za klipa goworq) e kofti… Xxxx nqmam dumi :X

  p.s. : khamm za6to ‘nali4ie na mnogo um?’ za6toto… smqtam 4e go ima6 😉

 2. Passenger Says:

  PS:CS – impossible is nothing

 3. Nobody Is More Beautiful Than You! II « Смокини и черници! Says:

  […] съответното разглеждане на предишната тема, наречена Nobody Is More Beautiful Than You!   Днес, в час по фотография стана въпрос за видеото, […]

 4. ghibli Says:

  Хмм… понеже коментарите към втория дубъл не са позволени, ще го напиша тук: „Extreme makeover“ е телевизионно предаване, което на български превеждат като „Пълна промяна“ (скоро ще стартира и в наш вариант). В него за няколко седмици преобразяват жени (и мъже) с козметична хирургия, оправяне на външния вид на кожата и зъбите (ако не са здрави, ги и лекуват), режим от физически упражнения и диета и пр. Накрая им подновяват гардероба и едва тогава идват гримът и прическата. Така че това на снимките не е само грим и не е временна промяна.
  Друг е въпросът доколко това е нужно… Според мен ако няма друг начин за една жена да се почувства добре в кожата си и красива, това е оправдано. Манията на красиви жени да се „доусъвършенстват“ е нещо различно.

 5. ghibli Says:

  Пропуснах да кажа, че на някои от снимките жените наистина са разхубавени само с грим, но някои са от въпросното предаване.

 6. Dark_Lord Says:

  *Леко отегчено*
  Да, знам за предаването, за жалост.

 7. ghibli Says:

  О, да не би да се обадих където не трябваше? От поста не си личеше.

 8. Dark_Lord Says:

  Не съм сметнал за необходимо да го споменавам, а и не ми се е занимавало. Освен това, въпросното шоу не е единствено по рода си, а и не виждам от какво значение е фактът, че жените са участвали в предаването. ; )

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: