Double Wires

It’s a ninja!
It’s a Spiderman-with a new black costume/Venom!
No, it’s Double Wires!

Това е една от онези нескопосани занимавки с еднотипен геймплей, никаква графика, никакъв звук и еднакъв сюжет, които понякога зарибяват повече от продаващите се като топъл хляб компютърни игри.

Това, което се иска от вас е да направлявате едно черно чучело, което по някакъв начин се е озовало на някаква главозамайваща височина и единственото му спасение са двете бели струни, с които се закрепя за разни неща в конфликт с основните закони на Физиката. Дали „нещото“ е нинджа или пародия на Човека паяк и неговия нов костюм, един Господ знае. Важното е, че играта е забавна и си струва да опитате!

Самият сюжет (ако има такъв!) ми напомня на онези мисии от Worms : Armageddon (дори Liero, който играх с дискета), които изискваха много skillz и гъвкава употреба на легендарния Ninja Rope! А като интерфейс, опростеност и начин на игра просто няма как да не сравня „Double Wires“ с Line Rider !!! Njoy!

Рекорд : 211.09 ярда

От къде ги намирам тия ралти? От днес съм официален StumbleUpon (wiki) потребител! Какво е StumbleUpon? Накратко : Сайт, в който се регистрирате, попълвате своите интереси и получавате toolbar с разни апетитни бутони. Най-приятната опция е самият бутон „Stumble!“. Натискате го и сайтът ви препраща на някоя страница, в зависимост от интересите, които сте въвели. Сайтът можете да оцените (Thumb up! и Thumb down!) и коментирате + можете да видите профилите на потребители със сходни интереси! Toolbar-чето се скрива лесно с командата Ctrl+F11 и е задължително за всеки един блогър и/или интернет сърфист, който обича да попада на нови и интересни страници всеки ден! 🙂 Йей!


Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: