Aesthetic Meat Front

Не знам как да започна този пост. Отвратен съм. Гади ми се.

Защо ли? Защото съм homo sapiens, по образ и подобие на няколко милиарда свои съплеменници. Уви, понякога… НЕ.. почти винаги се срамувам от своето племе. Често причините са незнайни, дребнави, дори егоистични, но винаги, винаги… ВИНАГИ съществуват някои крайности, някои граници. Има поне един далечен предел отвъд хоризонта на моралните ценности. И когато тази въображаема линия, този Екватор на човещината бъде прекрачен… No mercy. Оказва се, че по света има наистина ужасни хора, чиито действия могат да се сравнят по жестокост с режимите на Садам, Хитлер и Сталин взети заедно. Най-жалкото нещо в цялата тая история е, че въпросните хора се харесват на определени хора.. дори им се плаща. Има определени области, за които не обичам да говоря и споря, но сторя ли го, правя го по възможно най-сериозния начин. Някои от тези области са абортите, канибализмът, расизмът и всички форми на масова омраза, религиозния фанатизъм.. и много, много други. За мен това са неща, които веднъж сторени заличават всички човешки черти у извършителя. Това не са грехове, това не са престъпления срещу човечеството, а нещо от по-високо естество – неща, за които не съм достоен да говоря.

Повечето от вас са гледали или поне чували за поредицата филми SAW (или еквивалентния нему тъп български превод „Убийствен пъзел“ ^_^). Опитайте се да си спомните за ужасните инструменти и механизми използвани по време на филма. Кофти а? А сега се опитайте да си представите същите тези джаджи под формата на музикални инструменти. И кръв, много, мноко кръв. How much blood would you shed to stay alive?

Днес попаднах на една тема в един форум, посветена на една нечувана от мен група – Aesthetic Meat Front [Myspace]. Какво представлява AMF? Група уродливи извратеняци, които изпълняват особено некачествена и безвкусна музика, използвайки гротески инструменти, включително куки (забиват се в телата на изпълнителите и се използват по някакъв непознат за мен начин), разни жици и метали (отново по телата на изпълнителите), контактни микрофони, остриета, игли, пиърсинги.. и куп ужасии. Имах нещастието да попадна на доста картинки, неподходящи за хора със слаби сърца. Понеже не съм чак толкова жесток няма да публикувам открито тези снимки – който търси, намира (или цъка на линковете). В песните има нещо сатанинско и си личи, че единствената им цел е масовото зомбиране и промиване на мозъци. AMF не е нищо повече от кървава секта с изкривени разбирания за света и най-искрено съжалявам техните фенове.

Advertisements

Един коментар to “Aesthetic Meat Front”

  1. Blade Says:

    Има всякакви идиоти по света. Лошото е, че има хора дето си ги изграждат за кумири, нещо което според мен е безкрайно грешно.

    Колкото до лидерите – уви, такава е шибаната човешка природа, ще ме прощаваш за израза. Също като хищниците, човек трябва да се бори един с друг; а днешното (и минало) оръжие за това е политиката, уви. Говоря принципно за религиозния фанатизъм например.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: