Commandos : Behind the Canvas

Време е да опиша скорошните събития.. В петъка с тайфата се събрахме отново, този път само хапнахме и играхме на Magic. Нищо особено, но съм доволен, че успяхме да се сберем.

Гледах 210 епизод на Наруто. Нищо особено. Сегашната арка е необичайно безинтересна. Вече и аз искам да се разкарат филърите – до сега бяха интересни. Продължавам с Наруто мангата.. бавно, но славно. Освен това прочетох първата част от „The Legacy of the Drow“ и понеже ми беше скучно прочетох първите 13 глави на „The Starless Night“

В събота посетих една нова книжарница, която отвори врати преди 2-3 дена. Повечето книги там са втора ръка, но са запазени, на половин цена и съответно привличат много хора. Освен книги там има компютърни игри, дискове с музика, DVD-та, видео касети и дори стари лазерни дискове. За събота имах купон за 20 процента намаление и с 8 долара в джоба реших да направя една бърза обиколка, за да си купя нещо. След много, ама много разлглеждане реших да си купя Commandos : Behind Enemy Lines и Commandos : Beyond the Call of Duty – и двете игри общо за $ 5, 20!

(В момента бързам. Ще сложа картинка по-късно! Believe it!)

След като излезнах от магазина забелелязах, че отпред са изкарали няколко кашона с DVD-та и видеокасети на цена между $1.00 – $3.00. Разглеждах заглавията дълго, докато не изкараха няколко кашона с по-стари заглавия на книги с меки корици. Имаше някои които бяха по $ .50 и $1.00 – направо жалка цена. В един от кашоните обаче се натъкнах на нещо интересно.

Става дума за Fandex – различни карти с информация под формата на ветрило. Специално този Fandex е посветен на Майсторите на Западното изкуство. В него има 50 имена на популярни художници с адски много информация и премирни картини на всеки един от тях. По принцип това ветрило струва $9.95, но аз го взех за$2 + $0.18 с таксите. Адси съм доволен от тази придобивка. Като човек да изкуството винаги съм искал да притежавам нещо подобно – сбита, любопитна информация за майсторите на четката. Това нещо ми стига и го предпочитам пред дебелите енциклопедии. Поне ще знам най-важните неща, нали?

Advertisements

3 Коментари to “Commandos : Behind the Canvas”

  1. Viki Says:

    Поздравления, това се казва находка! Наистина Fandex -а изглежда интересно и полезно нещо. Очаквам с нетърпение да споделиш с нас повече подробности.

  2. worddrow Says:

    Може по някое време като Post Scriptum да напиша за кои художници има инфо.

  3. Майстори на Западното Изкуство « Смокини и черници! Says:

    […] Понеже беневолентната Вики ме помоли дам малко инфо относно това ветрило, за което съм писал в по-миналия пост. Понеже в момента не ми се сканира и т.н реших поне да дам списък с всички споменати художници + линк към тяхната статия в Уикепедия. Е, представям ви Майсторите на Западното Изкуство! Понеже списъкът е дълъг ви моля да натисните на съответния бутон, за да го видите. […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: