Интернет с 1,000,000,000 потребители!

Е, тази новина ме изненада приятно, въпреки че беше писано да се случи.. рано или късно. Интернетът наистина е манна небесна и благословени са държавите със сравнително неприкосновен достъп към Мреж@т@. Трудно ми е да си представя живота без този лукс, който до преди 2-3 години ми бе напълно, ама напълно непознат. Дано в близкото бъдеще интернет технологиите продължат да се развиват все тъй бързо и дано всеки успее да се докосне до магията, наречена Интернет. Източникът е kaldata.com.

Потребителите на Интернет вече са над милиард!

Броят на потребителите на Интернет в света за пръв път е надхвърлил за пръв път 1 милиард души.Това се твърди в разпространен в Токио доклад за информационната икономика, изготвен от Конференцията на ООН по търговия и развитие, предаде ИТАР-ТАСС. Според документа към началото на настоящата година достъп до световната компютърна мрежа са имали 1 200 610 000 души. Водещи в класацията по страни са САЩ – около 200 милиона потребители, следван от Китай 111 милиона сърфиращи в глобалната мрежа и Япония – 85,29 милиона души. Конференцията на ООН привежда и статистика на притежателите на мобилни телефони – 2,17 милиарда души, което означава, че приблизително всеки трети човек използва това средство за комуникация.

Advertisements

4 Коментари to “Интернет с 1,000,000,000 потребители!”

 1. Blade Says:

  Всичко е супер, само дето не мога да намеря връзката между керамичната армия на Цин Шъхуанди с интернет – ОПА, сетих се – това беше от една книга, където се твърдеше, че Цин Шъхуанди бил… извънземен, както всички други водачи в световната история хахаххахахаха

 2. worddrow Says:

  Всъщност има връзка и то голяма. И ние като керамичните войници сме много. И ние като керамичните войници сме без душа и разум.

 3. Blade Says:

  Мда и аз за това се усетих когато писах. Само че не съм съгласен за душата и разума – не става дума само за интернета, а за всяка човешка вещ като цяло… може би?

 4. worddrow Says:

  Може би..

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: