World of Warcraft

Е, най-накрая и аз да се полюбувам на тая игрица. Почти всички мои приятели имат оригинала или са го играли по някакъв начин (интернет кафе, пиратска версия), което дълго време ме разстройваше. Е, не мога да се оплача от познания относно играта – чел съм доста ревюта, статии и други подобни неща. Освен това съм запознат със света от Warcraft III и The Frozen throne ; даже съм играл на Warcraft II. Но безпорно най ми помогна World of Warcraft : The RPG на White Wolf. С тази игра ударих с един куршум два заека – играя WoW и DnD едновременно.

То не беше инсталация, то не бяха ъпгрейди, ъпгрейди, ъпдейти, add-on-и и подобни простотии. Мина се поне час-час и половина докато най-накрая успея да играя! Пък няма да споменавам колко пъти трябваше да цъкам на „I Agree“ – направо ми писна! Все едно щях да си купя играта без да съм съгласен на условията в нея.. Пък и дори да не бях няма как да върна проклетията в магазина, щото ще си помислят, че съм я копирал. Но поне в процеса на инсталиране и ъпдейтване нямаше никакви проблеми. Всичко имаше вкус на мед и масло..

Та, аз в момента играя WoW без да е оригинална и пиратска. Всъщност си купих един диск за 2 долара, който ми позволява да играя играта в продължение на 2 седмици. Мисля, че до тогава ще ми мине мерака – искам само да разуча играта и да се разходя из Азерот. И естествено първият ми герой е Трол Шаман на име Ней’джин (Neyjin).. 😀 За сега съм 9ти левъл!
Да си призная, играта е наистина добра. Разнообразна е, въпреки че куестовете не са чак толкова добри. Харесва ми как са направили градовете – за сега имах възможността да разгледам само Огриммар – столицата на орките.. но съм сигурен, че и останалите градове са интересни.

Това е за сега…

Advertisements

2 Коментари to “World of Warcraft”

  1. Winnie the Pooh : Show me the honey! « Смокини и черници! Says:

    […] Смокини и черници! Trust me, I’m a Witch Doctor! « World of Warcraft […]

  2. оги Says:

    Много тъп сайт.Не можали да направиш още тъп!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: