Hunger for Magic!

Тия дни прекарах в игри и забавления. Няколко игри на Dota (Defense of the Ancients) със Светлия, Стоян и Searinox (пичът, който направи фен арт на Ней’джин), после малко Warchasers, и малко single player на Naruto Wars, което е просто феноменално и си личи, че в тази карта е правена от професионалисти.

Искаше ми се малко повече Magic : The Gathering да поцъкам с Light_Lord и братовчеда му, защото просто иначе няма как да се възползвам от картите си. В България с него играхме, даже направо ни писна. Ако не се лъжа, все още имам повече победи. Хех..

Никой не може да се опре на Scalpelexis (4ти резултат в Google сочи към myspace акаунта ми) Никой. Бухахахахахха…

Ролевата игра по World of Warcraft е в странен застой, има някакви размирици, недоволства. Май само аз не се оплаквам от нещо или някой, и май само аз се опитвам да сплотя Ордата. 😦 Дано задругата не се пръсне.. Най-накрая склоних Светлия да се присъедини към приключението – за сега не е ясно към коя фракция ще е.. Ордата или Алианса. Дано да е към Ордата. FOR THE HORDE!!! 

А ето я и най-голямата новина. С Light_Lord почнахме едно съвсем невинно RPG по ICQ-то. Поне бе невинно в началото. Сюжетът в момента е никакъв, въпреки множеството наченки и подсказки за съществуването на такъв. Сигурно се чудите защо, по дяволите, ви разказвам за тази случка. Е, всичко си има причина, дами и господа. Всичко си има причина. Двамата решихме да превърнем това незначително разказче в сценарий за уеб комикс. Речено, сторено. Пуснахме обява, че си търсим художник във форума на Artline (Ето я темата)  и не след дълго fan4battle прие предизвикателството. Fan4battle е наистина талантлив илюстратор (не знам каква друга дума да използвам, но тази звучи добре). Хвърлете един поглед на портфолиото му. Мисля, че случихме на художник, дано е достатъчно ентусиазиран и успее да ни вмъкне в програмата си. Все още нищо не е сигурно, дано всичко се получи. Неофициалното заглавие на уеб комикса ще е „Hunger for Magic„.

За останалото ще трябва да почакате.

Advertisements

3 Коментари to “Hunger for Magic!”

  1. Home, Home, Ho-o-o-mе! « Пътеките на светлината Says:

    […] Междудругото … I Hunger For Magic … […]

  2. powx Says:

    fan4battle наистина е много добър художник особено като става дума за комикс-страници или стрипове, така че съм сигурен че ще се получи нещо хубаво. Успех!

  3. exiler Says:

    Да, чакаме с нетърпение. 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: