Everybody was taijutsu fighting..

Дълъг и изтощителен ден. Почти нямах време да пиша по форуми, камо ли пък да играя на каквито и да е игри. Да си призная, ако не беше новата ми придобивка щях да отчета този ден като безкрайно безполезен и скучен. С баща ми обикаляхме 4-5 часа разни магазини в търсене на предни губи за новия Chevrolet Astro – оказа се, че всичките му гуми са различни и небалансирани. Не разбирам много от коли, но това със сигурност не е на добре. : ) Ходихме в четири магазини от веригата „Walmart“. В първия поръчахме 2те гуми по интернет и даже бяхме радостни, че ги имат. Някакви Liberator-ски за всички сезони. Обаче след един час туткане благочестивата дама от африкански произход ни оповести, че гуми от тоя сорт нЕма. „Е, как да няма?“ попита най-учтиво моя отец и посочи една гума на щанда. Под нея имаше още една, демек две. Точно колкото ни трябват. Благочестивата дама от африкански произход се почеса по плитките и ни каза да дойдем след половин час. Е, ние се разкарвахме из магазина и изведнъж по мегафона се чува името на баща ми.. „Моля отидете на касата.. бъра-бъра сто чадъра“. Отиваме с отеца и дамата ни съобщава, че не успяла да намери никакви гуми? What. The. Fuck? Както и да е, отидохме в най-близкия „Walmart“, за да открием, че там не предлагат смяна на гумите. What. The. Fuck? Отиваме в един друг магазин от същата верига. И там нямаше. Попитахме една благочестива дама от индийски произход за магизини „Walmart“, които продават и сменят гуми. Тя ни даде няколко адреса, дрънна няколко телефона и off we go. Четвъртият „Walmart“ също беше населен с благочестиви хорица от африкански произход. Жената на касата имаше жълтеникави очи, странно и непропорционално тяло и още по-странния навик да се обръща към събеседниците си с „honey“. Хм.. Е, тя се понатутка 20-30 минути и откри само една гума. После звънна на няколко магазина, но никой не й отговори. След това ни насочи към други магазини от съответната верига, които бяха само на 50-60 километра път с кола. О, забравих са спомена, че температурата варираше между 4-7 градуса по Целзий. Sweeeeet. Както и да е, постът стане отегчителен. Отидохме в Sears и там намерихме някакви алтернативни гуми. Важно е да се отбележи, че ни обслужи бледолик и съответно благочестив момък.

Какви са изводите, драги ми чилипинчовци, мушмороци и смехурковци? Никога не купувайте гуми от благочестиви дами, били те от африкански, индийски или кавказки произход. They. Suck. Balls.

А, да.. причината за заглавието. Сдобих се с едно изумително DVD. Тоест 3, на цената на 1. За $5.50 – 3 DVDта с 9 филма (и съответно около 14 часа зяпане) на Брус Лий и Сони Чиба (??). С биография, репортажи, интервюта. Качеството не е перфектно, а озвучаването адски тихо и ужасно, но нима това е най-важното в един филм на Брус Лий? Не, разбира се. DVD-тата са купени за да зяпам ЯК ТУПАНИК. Пък и хем ще се образовам.

Филмите в трите диска са Fist of Fury, Street Fighter, Return of the Street Fighter, Sister Street fighter, Shogun’s Ninja, Ninja Wars, Rage of the Masters и т.н. Oh yeah.

Edit : Почти бях забравил, че съм изтеглил Naruto 2 : The Movie! Ако сте фен на това феноменално аниме или просто харесвате аниметата, то не пропускайте да се сдобиете с с това филмче. В момента се тегли и първия филм. Двата не са свързани помежду си.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: