Jackass 2

Днес посетих не-чак-толкова-близкото кино за да гледам Jackass 2. Не бях гледал никакви трейлъри преди това, само бях чувал разни отзиви. Е, аз по принцип не съм човек който се влияе от каквито и да е отзиви (били те позитивни или негативни), но за сметка на това обичам да ги споделям с хората. Пък за креативната критика от т.нар „критици“ просто нямам думи. Та така. Гледах го.

Дали си струваше парите? За девет долара можех да си наема 2 DVD-та с повече простотия (Beavis and Butthead е добър пример, даже е излъчван по MTV подобно на Jackass) или пък дори да си изтегля разни други неща. И все пак не съжалявам. Смях се през цялото време, дори понякога не гледах, защото нещата, които правеха бяха прекалено гнусни. Тия от Jackass са истински, непоправими идиоти и напълно заслужават Дарвиновата награда, дори и да не са мъртви. А ако не умрат по нелеп начин докато снимат поредния епизод на Jackass просто не ги признавам. То не беше пиена на конска сперма, бира в задника, срамна голота, гнусни изпълнения (най-ми хареса как всички от екипа си обръснаха гениталиите и използваха мат’риала за да направят изкуствена брада на един свой колега) и умопомрачителни каскади! Чудно ми е как не се напиках от смях! А, онова с пиявицата и окото беше много брутално.

В цялата зала бяхме аз, 3ма сбърканяци и още две създания, които май не се смяха по време на филма (WTF??), та представете си как сме се хилили. Няма как да си го представите, просто е невъзможно. Може би ако гледате филма в същите условия и се запишете по някакъв начин ще успеете, но иначе.. no way, Jose!

Препоръчвам филма на всеки, който обича да се смее на човешката глупост и не е чак толкова гнуслив. Дори и някои от номерата да са били нагласени, други просто няма как да са измама/илюзия/лъжа.. резултатите си го показват (онзи като го дамгосаха по задника, или като ги целеха със сачми)

Следващият филм ще бъде „Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Advertisements

4 Коментари to “Jackass 2”

 1. Remus Says:

  Мразя Jackass 2. Заради глупавия филм едва не намразих любимите си борци от Х дивизията, а любимия ми борец изобщо – Пити Уилямс – го направиха на магаре две поредни вечери.

  От друга страна, добре че ги има. Steve O гостува на Raw тази седмица с още един от филма. Umaga разби и двамата, като Стив О започна да се смее след като го тръшнаха, което последва до stiff удари на Умага, един от които едва не го е нокаутирал :). Go Umaga 😀 !

 2. worddrow Says:

  Е, той е глупав, че се е съгласил, не мислиш ли? 😉 Те не могат да го накарат да направи каквото и да е. 😛

 3. Eneya Says:

  Бррр, всички само за това говорят.

 4. Житие и страдание грешного Аз. « Смокини и черници! Says:

  […] А и Венерината мухоловка умря.. Още един признак, че за нищо не ставам. ;( Ano baka!!! […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: