Dark_Lord, който не живее на покрива!

Е, писна ми да се промъквам като крадец в собствения си апартамент (Добре де, не е мой, но все пак живея в него)! Просто не бива така. Не искам по цял ден да мъкна ключовете – постоянно дрънкат и се паникьосвам, да не ги загубя. Абе.. изобщо глупава работа.

Някой трябва да си е в къщи, когато се прибирам от училище. Мрън.. И не, гаврата с Карлсон не е по случай цитатчето „красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си„.

Днес денят беше поносим и мина неусетно. Срядата часовете ще са два пъти по-кратки, защото ще има Open House – нещо като родителска среща. Родителите посещават различните часове на своето дете, за да се запознаят с материала, който се покрива от различните предмети. Йей!

Post Scriptum : Уикипедия на български нещо не бачка като хората..

Advertisements

7 Коментари to “Dark_Lord, който не живее на покрива!”

 1. Remus Says:

  Уикипедия на български?
  Fuck that!
  Българската версия sucks bigtime, ползвай си английската, това си е една голяма m-f’n екциклопедия :D.

 2. worddrow Says:

  Използвам я за да си превеждам някои места, събития и т.н.

 3. mealie Says:

  a gnervirash li se s kifli4ki?

 4. Remus Says:

  Да, то там е и проблема. Поне българската да беше преведена версия на английската. Е, за някои неща може и да е, но има МНОООГО неща, които изобщо ги няма там и други, които са започнати и недопреведени (them bg web-bastards…). Ако искаш нещо точно – питай, така ще ти се даде най-точен отговор ;). Но енциклопедията не е правилния отговор.
  ПП: Не е зле да кажеш как е имал Open House-a. Това ще е интересно :D.

 5. Daggerstab Says:

  Кх-хъм… Като относително редовен и уважаван (да, бе! ;-)) участник в българоезичната Уикипедия няма да изпусна възможността да пръсна малко огън и жупел 😈

  Уикипедия е нещо, което се прави на доброволни начала. НА ДОБРОВОЛНИ. Тя е дело на хора, които си жертват личното време и средства, за да направят нещо за другите без да получат нещо в замяна. Така че моля, без коментари, намекващи че те са длъжни да направят нещо.

  Всеки може да редактира Уикипедия и затова мрънкания от рода на „много неща ги няма там“ силно ме изнервят. Обикновено се изкушава да сръчкам мрънкащия с нещо от рода на „А ти какво си направил по въпроса?“ Англоезичната уикипедия разполага с хиляди хора. Българската – с една шепа редовни, малко повече нередовни и разни случайни минувачи, които в повечето случаи нанасят повече вреда, отколкото полза. Така че ако има недоволни от положението – да се включат. Ако не – стига мрънканици и подмятания от рода на „them bg web-bastards“…

 6. Remus Says:

  lol, Трогнах се до дъното на душата си… но не съвсем.
  Darky, sry, че ще превърна това в кратка безсмислена свада, но „загрижения за българския интернет“ по-горе си го проси (както и всички bg web-bastards).
  Нито те знам кой си, нито какво правиш, нито с кого го правиш, нито пък и ме интересува, в интерес на истината. Пребий ме, ако щеш, не помня да съм правил „коментари, намекващи че те са длъжни да направят нещо“. НИКОГА не съм използвал думата ДЛЪЖНИ, никога не ми е пукало по-малко какво правите с българската уикипедия. Просто казвах, че ако искаш информация – използвай английската (именно защото там работят хиляди души и има повече информация). Имайки предвид, че човека живее в САЩ, все ще знае малко английски за да я използва и просто не виждам смисъл да си губи времето да търси нещо в българската (досега каквото съм търсил си е било загуба на време). Това аз го наричам отбелязване на факти, а не наплюване, защото имам зъб на нещо. На който не му харесва can kiss my bg non-web-bastard ass.

  И така, пак извинявай за това, тъмен. Та, трябва да кажеш как е минал Open House-a ;).

 7. worddrow Says:

  Казах как е минал Open House! И :
  Знам английски btw, даже си предпочитам английската. Казах само, че използвам българската за да си превеждам някои терминологии и събития.. ако искам, например да обясня нещо и т.н
  А Ремус, енциклопедията може да се използва от българи, които не говорят на английски.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: