Комикси : Безценица на двойна цена

Както вече споменах в "De Chelonian Mobile", днес трябваше и беше един book hunt. След мача САЩ – Италия (виках за Италия, by the way!) с баща ми се отправихме към Randhurst Mall-а, в Mount Prospect (тук се състоя SPELLBOUND 2005 – по случай излизането на "Хари Потър и Нечистокръвния Принц". И аз бях там, и аз пих тиквен сок.) за да купим комиксите на Здрачника. Купих му първите два комикса от новата поредица CIVIL WAR – първи брой беше $2.99, а втори – $3.99. Това прави $6.98 или 10.85641 Български лева, по днешния курс. Понеже съм добър, няма да добавям и таксата, нито пък доставката 🙂

Иначе комиксите са адски интересни – няма да разкривам неща, но краят на втория броя е адски, ама адски, адски, адски, адски, адски интересен. Особено З.А.Д.Ъ.Л.Ж.И.Т.Е.Л.Е.Н. за Spider-Man феновете. Има и нещица за феновете на Iron Man и Captain America. Лично на мен, като вид и герой ми харесва повече Iron Man, но за сега съм на страната на Captain America. За сега сблъсъкът наподобява войната между мутантите в "X-Men : The Last Stand" и безпорно един от най-добрите елементи е фактът, че в тази серия участват адски много герои.

Като се върна от България ще се опитам да събера поредицата. Даже може да почна и аз да колекционирам комикси, стига да се намери някоя интересна поредица.. Обичам като почна нещо, да почна от първи брой, you know.

/me намига на Zdrachnik

След това отидох в близкия Borders (не ми се ходеше чак до Barnes and Noble) и купих книжката, която бях обещал на Светлия. Струва ми се интересна и ще я почна в самолета.

Един коментар to “Комикси : Безценица на двойна цена”

  1. Eneya Says:

    Душа, отвори линка към х-мен сайта от моя блог. Всички, повтарям всички комикси (добре де… почти всички) комиски на х-мен ги има. Включително и Civil War
    😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: