Matchstick Hogwarts

И нещо извън света на мъгълите.. (всъщност то Е от света на мъгълите, но е относно света на магьосниците, създадено от мъгълите.. Oh, bugger )

Matchstick Marvels създаде поредния впечатляващ модел, направен изцяло от кибритени клечки : Замъка "Хогуортс". Макетът, състоящ се от почти половин милион кибритени клечки е построен за 3 години и ще бъде изложен в испански музей този декември. Моделът е все още "in construction" и се очаква да бъде завършен до края на тази година (тоест, преди самото изложение в Испания). Майсторът Патрик Актън (Patrick Acton) определено се е постарал. Погледнете керемидите, водоливниците и надписа на самото училище.. Феноменално и реалистично! А после момиченцата ще ми се лигавят с.. къщички за Барби? 

Адски ми се иска да го видя, но испанският ми не е чак ТОЛКОВА добър, че да се ориентирам в Испания. Може би след година-две.. Ако замъка не бъде нападнат от термити.. и Анти-Потър дечица с пиромански наклонности. ¡Ay, caramba! 

Един коментар to “Matchstick Hogwarts”

  1. Обезобразително изкуство « Смокини и черници! Says:

    […] В моя блог неведнъж съм показвал подобни творби. Даже мога да дам няколко подходящи за целта примера. Замъкът от кибритени клечки е пълна противоположност на нещата от хартия и лепило. Рисунките по мръсни прозорци на коли са не по-малко интригуващи (И понеже преди не посочих първоизточника си, посетете блога на Maelie)! […]

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: