Magic : The Buying

 

И отново да отразя дребните събития, които се случиха през последните няколко часа..

Първо искам да съобщя, че докато пиша този пост, общия брой посещения и разглеждания на блога за днес са 189 (а вчера бяха 154). Надявам се днес да достигна 200 посещения. Ако това се случи ще измисля нещо специално за блога.. не знам какво, но все ще измайсторя нещо. Все пак само в това ме бива, eh?

Искам и да обява, че днес ъпдейтнах страницата "Четене" – приключих (отдавна) с "Дракула", а вчера си закупих и "Small Gods" ("Малки Богове") на Тери Пратчет. Нея със сигурност ще я завърша тая седмица.. В списъка с книги мога да добавя още заглавия, но тях още не съм почнал да чета… ("Алхимикът" на Паулу Коелю и "Франкенщайн" на Мери Шели). Преди да ги почна обаче трябва да довърша "Произход на Видовете" на Дарвин и "Портрета на Дориан Грей" на Уайлд.

Днес пристигнаха и картичките, които поръчах за моя най-добър приятел Light_Lord ! Поръчах ги на 9ти Юни и пристигнаха на 12ти Юни. Това прави 3 дена, въпреки че доставката беше /USPS 1st Class 4-7 days (Cont. USA)/. Струваше само 1 долар. Другата евтина доставка беше за 6 долара и май пристигаше за 1-3 дена. За интересуващите се, сайтът от който поръчах картичките е Alpha Betha Unlimited – картичките варират от .25 $ дооо… много $$$. Повечето картички са на приемлива цена. Доставката е сигурна, винаги съм получавал всичко на време и непокътнато. (Foil картите са в найлонови протектори / Всички карти са постоване в найлонова опаковка, която е в дебела пластмасова опаковка / Всичко е в дебел жълт плик с балончета) Единствения път, когато имах проблеми, беше първата ми индивидуална поръчка.. Проблемът беше в мен де, ползвах дебитна карта, която не беше активирана (активира се като купиш нещо, но не и онлайн, до колкото разбрах). Можех да дам друга карта или да прекратя поръчката и реших да направя второто (не исках да диктувам номера на картата си). След това си ги поръчах пак, де..

За хората извън САЩ, ABUGames предлага /International Fed-Ex 5 days/ за 25 долара. Има и /International USPS Air Mail 10 days (singles only)/ за 5 долара. Не знам какво ще рече това "singles only" – може би, че от всяка карта може да се поръча само по една.. ;/ Айде стига се рекламите, за сега.. Ето го и списъка с поръчаните карти..

2 Volcanic Hammer $0.50
1 Boiling Sea $0.50
1 Flashfires $0.50
2 Lava Axe $0.25
4 Shock $0.50
1 Brothers Yamazaki $1.00 FOIL
1 Brothers Yamazaki $1.00 FOIL
1 Furnace Dragon $1.50
1 Jareth, Leonine Titan $8.00 FOIL
1 Day of the Dragons $4.00 FOIL

Общо това "удоволствие" ми струваше 21 долара (карти + 1 долар доставка). Тази сума, според днешните (06/12/06) цифри се равнява на 32.62770 български Лева. Доставката от мен до Light_Lord ще бъде безплатна. 😉 Айде по живо по здраво, Светлий.

Advertisements

Един коментар to “Magic : The Buying”

  1. exiler Says:

    Хо-хо-хо. „Лайти потрива ръце“
    Ще си направя ново тесте, ще си направя ново тесте …
    Най-после! Не си и мислех, че някога ще пипна любимата си карта! А пък онзи Фърнес Драгън е просто със смазваща картинка. Малий, малий …

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: