110 души в блога на мъртвеца…

йо-хо-хо и бутилка ром!

"Числото на Звяра" ми донесе рекорден брой посещения в блога! Цели 110 ! И то при положение, че блогът ми е без определена тематика – в него има от всичко по малко.. Предишният ми рекорд беше 80 посещения, а днес летвата беше повдигната с цели 20 бройки.

Важно е да се отбележи, че това не са уникални I.P-та. Тоест – числото не показва броят на потребители, посетили блога, а страниците, които са прочели.

Ето тук (FAQ на WordPress) е обяснена цялата олелия с посещенията. Ще си позволя да цитирам :

Q : What does the graph show?
A : The graph shows page views each day. For example, if a visitor starts at an article, then views the home page and three pages of your January archives, that visit counts as 5 views.

Важното е, че блогът се посещава ежедневно. Има силни и слаби дни, но това е без значение. Старая се нещата, които пиша да не са прекалено скучни и мисля, че се справям. Ако имате някакви предложения, молби или въпроси.. моля… МОЛЯ ви.. питайте!

Ако исках да пиша лични неща, без да се интересувам от чуждото мнение щях да си купя една тетрадка с луксозна, твърда подвързия и да започна ДНЕВНИК. Вместо това водя блог! Вашето мнение е от особена важност!

Продължавайте да посещавате "Смокини и черници!" и за напред (въпреки наближаващото лятно затишие, за което ще пиша.. тоя петък)

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: