Psychology for Dummies

Във връзка с някои учудващо впечатляващи със своята точност тестове и техните резултати, които не искам да загубя, отворих нова страничка, озаглавена "Психотерапия". Както вече казах – там са поместени тестовете, касащи моето психологично и душевно его. 😉 Смятам, че тестовете си заслужават "бъхтенето" и крайните резултати са точни и сравнително изчерпателни (до колкото това е възможно за онлайн тест).

Други новини

Добавен е Flickr към блога. Това ще рече малката лента с картинки, под toolbar-чето. Наподобява Photobucket , но е доста по-красиво направено. Приема файлове с размери до 5 Мегабайта (!!!), позволява елементарно преименуване и tag-ване на картинките, както и прегрупирането им. Единствения фал е, че на месец можете да ъплоуднете до 20 Mегабайта и дори да изтриете нещо, не си възвръщате памет. Но пък.. кой по дяволите ще ъплоудне ЧАК толкова снимки? Освен това сайтът разполага с програма за лесно ъплоудване на снимки директно от вашия компютър – на принципа drag'n'drop – за секунди прикачвате стотици снимки!

Тривия : Какво означава подзаглавието на блога ми, преведено на български? Кой е казал съответния израз (тове е по избор)? Става въпрос за – "Mater tua criceta fuit, et pater tuo redoluit bacarum sambucus!"

Победителят ще спечели малка, символична награда, но за сметка на товя те ще бъде от сърце!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s


%d bloggers like this: